Om KN Huse

KN Huse er et professionelt tømrer-og byggefirma, der har eksisteret siden 2016.
På trods af vores beskedne alder, indtræder vi alligevel i alle projekter med mere end 10 års erfaring fra håndværksbranchen. Faktisk er indehaver Kasper Nyborg udlært helt tilbage i 2007. Herefter har han særligt arbejdet med administration og tilbudsgivning, inden han tog værktøjet i egne hænder og siden stiftede KN Huse ApS.

Netop kendskabet til grundig tilbudsgivning, projektering og arbejdserfaring fra håndværket er med til at sikre et indgående kendskab i alle byggeriets faser, hvilket KN Huse udnytter, når vi bl.a. udfører totalentrepriser og hovedentrepriser. Her koordinerer vi hele byggeprojekter og hele faggrupper, så kunden oplever et professionelt forløb, hvor vi varetager byggeprojektet med henblik på at skabe gode resultater for kunden – altid med høj kundetilfredshed som følge.

Murer

Jord

Beton og kloak

Elektriker

VVS

Maler

For at garantere vores kunder den bedste oplevelse uanset projektets omfang, går vi altid ind til en opgave med ambitionerne om at:

  • Overholde ALLE aftaler
  • Overholde tilbudsgivning og budgetter
  • Kommunikere så du som kunde er opdateret og tryg i forløbet
  • Rydde ordentligt op
  • Sikrer en overordentlig positiv tilfredshed hos kunden
    Kort fortalt ønsker vi at give dig en professionel byggeoplevelse, hvor vi varetager opgaven til punkt og prikke uanset omfang. Ved større projekter inddrager vi vores kompetente netværk indenfor faggrupperne murer, jord og beton, kloak, elektriker, VVS og maler, hvormed vi står rustede til at løse alle opgaver – også din.

Kontakt os på tlf. 26 23 22 41 eller mail@kn-huse.dk for et uforpligtende tilbud.

Kundetilfredshed

Du er vores vigtigste ambassadør. Derfor kan du forvente fuld tilfredshed.

Kvalitet

Vi vægter vores faglighed højt. Det ser du tydeligt på høj kvalitet og flot finish.

Service

Vores håndværk er godt, vi er venlige og vi kommer som aftalt. Service er en del af pakken.