Ombygning

Ombygning eller tilbygning er en glimrende måde at udfolde hjemmets eller sommerhusets fulde potentiale på. Dermed får du som boligejer flere beboelige kvadratmeter på din eksisterende grund – i lige nøjagtigt den byggestil, du ønsker.

Når man beslutter sig for at bygge til, starter projektet dog ofte med, at der opstår spørgsmål. Skal tilbygningen eller ombygningen ske i samme stil som det nuværende hus, skal det rumme et arkitektonisk modspil eller skal den nye bygning opføres samtidig med at vi tilpasser det originale hus?

Uanset hvad du ønsker, står KN Huse klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at gøre din idé til virkelighed.

Lad en erfaren partner sikrer det bedste resultat

Lige meget om du står foran en større eller mindre ombygning eller tilbygning, fortjener du et færdigt resultat, der matcher dine ønsker, udstråler kvalitet og er opført med perfekt afsæt i dine budgetter.

KN Huse stiller alle kompetencer til rådighed, når du ønsker at tilpasse dit hus eller sommerhus for at få de helt rette forhold til hverdagen. Vi håndterer byggeopgaver fra kælder til kvist – hvad end der er tale om udestue, tagarbejde, tilbygning af værelser eller sammenlægning af et eller flere rum.

Som din erfarne byggepartner går vi ind i projektet med hensigt om at skabe en harmonisk løsning for dit hjem og hjælpe med at skabe de rammer, der garanterer øget værdi for familien og husets totalværdi.

Kundetilfredshed

Du er vores vigtigste ambassadør. Derfor kan du forvente fuld tilfredshed.

Kvalitet

Vi vægter vores faglighed højt. Det ser du tydeligt på høj kvalitet og flot finish.

Service

Vores håndværk er godt, vi er venlige og vi kommer som aftalt. Service er en del af pakken.