Spjældarbejde

Hos KN Huse arbejder vi ikke kun på totalentrepriser og større nybyg projekter, vi varetager også spjældarbejde og mindre serviceopgaver til alle behov.

Spjældarbejde er håndværkerjargon for en mindre opgave, der typisk kan klares i løbet af et par timer eller et par dage. Opgaverne spænder bredt og kan være alt fra montering af en ny dør til reparationer på et tag eller udskiftning af et par nye vinduer.

Ofte vil du som kunde opleve, at vi på blot én dag kan klare flere mindre opgaver, så alle mindre fejl og mangler bliver udbedret i dit hjem.

Vi gør ikke forskel på opgaverne

Hos KN Huse gør vi ikke forskel på opgaverne, selvom de varierer i omfang. Vi går på arbejde med den grundlæggende tommelfingerregel, at vi udfører kvalitetshåndværk, som vi selv ville sætte pris på i vores egne hjem. Derfor kan du trygt regne med, at vi dedikerer os 100 % til dine opgaver.

Spjældarbejde hører sig ikke kun til private hjem. Vi løser også dine håndværksopgaver i en virksomhed, institution eller offentlig bygning.

Få vedligeholdelse der hvor du har brug for det – Kontakt os på tlf. 26 23 22 41 eller mail@kn-huse.dk for et uforpligtende tilbud.

Kundetilfredshed

Du er vores vigtigste ambassadør. Derfor kan du forvente fuld tilfredshed.

Kvalitet

Vi vægter vores faglighed højt. Det ser du tydeligt på høj kvalitet og flot finish.

Service

Vores håndværk er godt, vi er venlige og vi kommer som aftalt. Service er en del af pakken.