Renovering

Alle huse oplever et helt naturligt slid med tiden. Heldigvis er det ofte let at renovere husets vigtigste dele – særligt hvis du overlader dine renoveringsopgaver til KN Huse.

Hvis du oplever at husets facade ser slidt ud eller du ønsker at starte en større renoveringsproces for at gøre hjemmet mere attraktivt og samtidig øge boligværdien, kan vi hjælpe dig. Faktisk kan vi rådgive dig fra det øjeblik, du kontakter os vedrørende en renoveringsopgave på dit hjem, sommerhus eller i din virksomhed.

Oftest vil en mindre renoveringsopgave kunne klares let og indenfor en kort tidsfrist, mens større projekter kan kræve en grundigere planlægningsfase med beregninger og udmålinger. Uanset hvilken løsning du har behov for, gennemfører KN Huse renovering professionelt og med et stærkt håndværksmæssigt resultat til følge.

Gør boligdrømmen til virkelighed

Et vellykket renoveringsprojekt tager højde for det hele. Vidste du f.eks., at det kræver byggetilladelse at renovere, hvis du udvider det beboelige areal – og at du i nogle tilfælde skal søge tilladelse, hvis dit byggeprojekt ændrer på bygningen og dens omgivelser?

Hos KN Huse sørger vi naturligvis for, at du ikke møder pludselige bremseklodser og forsinkelser, når du har startet dit renoveringsprojekt. Vi kan vejlede ved både mindre projekter og håndtere store projekter, der kræver totalentreprise eller hovedentreprise. Desuden vejleder vi gerne i forhold til energirenovering og efterisolering, som er populære områder at inddrage i renoveringsarbejdet, da det kan gøre husstanden billigere at bo i samtidig med at boligværdien hæves.

Kontakt os på tlf. 26 23 22 41 eller mail@kn-huse.dk for et uforpligtende tilbud.

Kundetilfredshed

Du er vores vigtigste ambassadør. Derfor kan du forvente fuld tilfredshed.

Kvalitet

Vi vægter vores faglighed højt. Det ser du tydeligt på høj kvalitet og flot finish.

Service

Vores håndværk er godt, vi er venlige og vi kommer som aftalt. Service er en del af pakken.