Vi tilbyder

TOTALENTREPRISER

Få den færdige pakke til f.eks. nybyg eller nyt sommerhus. Overlad trygt hele projektet til vores professionelle projekteringsafdeling, vi klarer alt og styrer dit byggeri og dine boligdrømme i mål.

HOVEDENTREPRISER

Lad KN Huse varetage din hovedentreprise og se underentreprenører, økonomistyring og byggeprojektet gå gnidningsfrit fra A til Z. Vi klarer alle aftaler med håndværksmestre og overdrager dit et kvalitetsbyggeri.

FORSIKRINGSSKADER

Brand, storm, hærværk, vandskader? Hvis uheldet har været ude, skal skaden gøres god igen. Vi klarer alt fra små til større forsikringsopgaver, så huset atter bliver så godt som nyt.

KØKKEN

Køkkenet er et centralt rum for mange familier og et sted hvor vi tilbringer mange timer. Lad KN Huse realisere dine ønsker fuldt ud. Vi sætter dit nye køkken op, så drømmen bliver til virkelighed.

TERRASSER

Få håndteret hele dit terrasseprojekt. Vi klarer forløbet og forvandler gravearbejdet til en eksklusiv terrasse i klassiske træmaterialer eller komposit. Få en terrasse, der giver liv til huset og hygge til solskinstimerne.

LOFTER/GULVE

Giv dine rum og værelser nyt liv med flotte gulve og lofter. Vi monterer selvstændigt eller i samråd med arkitekter, så du får det helt rigtige resultat til dit hjem eller din virksomhed.

DØRE OG VINDUER

Døre og vinduer har ikke blot betydning for boligens æstetiske udformning, men også energiforhold og tyverisikkerhed. Få den rette løsning hos KN Huse, hvor vi hjælper med både rådgivning og montering.

ALT INDENFOR TØMRERARBEJDE

Har du brug for hjælp til andet end det nævnte? Vi udfører alt inden for tømrerarbejde til privat, offentlige og erhverv. Kontakt os for en snak om netop dine ønsker og behov.

Kundetilfredshed

Du er vores vigtigste ambassadør. Derfor kan du forvente fuld tilfredshed.

Kvalitet

Vi vægter vores faglighed højt. Det ser du tydeligt på høj kvalitet og flot finish.

Service

Vores håndværk er godt, vi er venlige og vi kommer som aftalt. Service er en del af pakken.