SOMMERHUS ELLER PARCELHUS

Et nybyggeri af et sommerhus eller parcelhus er et omfangsrigt projekt, der kræver nøje planlægning og endnu bedre udførsel. Særligt fordi det er en langtidsinvestering, hvor du og din familie skal opholde jer, skal alle beslutninger træffes på et gennemført grundlag, så husets endelige udformning står mål med dine ønsker.

Hos KN Huse giver vi dig den bedste start på dit byggeprojekt, hvad end det er et sommerhus eller parcelhus. Vi kan tilbyde dig den fulde pakke – uden behov for at involvere hverken arkitekt eller entreprenør.

Forberedelse er det halve arbejde, godt håndværk er det sidste

Når du indleder et nybyg projekt, er der mange områder at forholde sig til. Hvordan får du det meste ud af byggegrunden, hvilket materiale sikrer et langtidsholdbart resultat, hvordan håndtere du bedst dine budgetter og hvilke faggrupper skal involveres hvornår?

Bare rolig. KN Huse har erfaring med både arkitekttegnede parcelhuse og sommerhuse, ligesom vi håndterer forløb, der starter som idéer helt uden byggeplaner, men ender som en drømmebolig.
Fælles for alle projekterne er, at vores kunder ønsker en tryg proces, hvor de kan overlade byggeriets komplicerede faser og i stedet nyde synet af drømmen, der tager form. Vi involverer dig naturligvis stadig og holder dig opdateret om dit byggeri, men varetager alt dokumentarbejde, budgethåndtering og koordination mellem faggrupper.

Du skal blot glæde dig til at få nøglerne til dit kommende parcel- eller sommerhus og indrette dit nye liv i boligen.

Kontakt os på tlf. 26 23 22 41 eller mail@kn-huse.dk for et uforpligtende tilbud.

Kundetilfredshed

Du er vores vigtigste ambassadør. Derfor kan du forvente fuld tilfredshed.

Kvalitet

Vi vægter vores faglighed højt. Det ser du tydeligt på høj kvalitet og flot finish.

Service

Vores håndværk er godt, vi er venlige og vi kommer som aftalt. Service er en del af pakken.